Flafi.ro - F.F. Pufos
Cos shopping
Astazi ai 3 Pijamale la 109 LEI!

Livrarea comenzilor

Curier Rapid GLS

Livrari standard de colete

Livrarea coletului costa 20 RON si se face in 2-3 zile lucratoare din momentul confirmarii telefonice a comenzii. Clientul va fi informat prin SMS cu privire la ziua si intervalul orar cand va fi contactat de curier.

Atentie: dupa plasarea comenzii online pe Flafi.ro, clientul va fi contactat telefonic de catre un operator in cel mult 24h. Dupa convorbirea telefonica cu operatorul si confirmarea comenzii, coletul va fi pregatit pentru dvs., urmand sa ajunga la destinatie in 1-3 zile lucratoare.

In mod ideal un colet vi se livreaza dvs. personal. Apoi confirmati cu semnatura dvs. ca livrarea coletului dvs. s-a efectuat cu succes si ca ati acceptat coletul. Un membru al familiei poate de asemenea sa accepte livrarea coletului in numele dvs.

Comenzile plasate la final de saptamana, incepand cu Vineri ora 13:00 pana Duminica inclusiv, vor fi livrate in ziua de Luni a saptamanii urmatoare.

In cazul in care nu este nimeni la adresa

GLS intreaba un vecin daca poate accepta coletul in numele dvs. Daca niciun vecin nu poate accepta coletul, GLS va intoarce coletul la depozit (centru de distributie) si va incerca o a doua si o a treia livrare in urmatoarele zile lucratoare.

Instiintare

In cazul in care coletul nu poate fi livrat la adresa de livrare mentionata, curierul va lasa o instiintare. Aceasta contine informatii cheie, cum ar fi numele vecinului si un numar de telefon al GLS.


Mai multe informatii

Iubim viata - Ocrotim natura

Factura PDF

Suntem o companie care respecta mediul inconjurator, astfel facturile vor fi emise la cerere, in format digital.