I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale BATOKO FASHION SRL, cu sediul in CALEA SERBAN VODA NR 145, Sector 4, Bucuresti in calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet flafi.ro („Site-ul”)

Company: BATOKO FASHION SRL

Registered office: Bucharest, sectorul 4, Calea ȘERBAN VODĂ, Nr. 145, CORP A, CAM. 1, Etaj 1, Ap. 1

Main activity: 4791 - Retail sale via mail order houses or via internet

Sole registration code: 36628090 of 12.10.2016

Number with the Trade Register: J40/13451/12.10.2016

Date issued: 13.10.2016

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

II.1. Daca sunteți client al Site-ului, BATOKO FASHION SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul in care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferintele/obisnuințele dumneavoastra in cadrul BATOKO FASHION SRL, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea Site-ului.

Daca pentru a va crea cont de utilizator pe Site, utilizați contul dumneavoastra de Facebook sau Google, BATOKO FASHION SRL va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

In cazul in care alegeți sa va creați cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont. In cazul in care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de BATOKO FASHION SRL, iar contul creat va fi șters automat.

II.2. Daca sunteți vizitator al Site-ului, BATOKO FASHION SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizați in mod direct in contextul utilizarii Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați in cadrul secțiunii de contact / intrebari / reclamații, in masura in care ne contactați in acest fel.

III. Scopurile și temeiurile prelucrarii

III.1. Daca sunteți client al Site-ului, BATOKO FASHION SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra și BATOKO FASHION SRL, definit in cuprinsul Termenelor și Condițiilor. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecința imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra și BATOKO FASHION SRL.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecința imposibilitatea BATOKO FASHION SRL de a respecta obligațiile legale care ii revin și deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimțamantul dumneavoastra, daca alegeți sa-l furnizați. 

Va puteți exprima consimțamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casuței corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la secțiunea Informațiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteți folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteți sa va dezabonați prin accesarea secțiunii Informațiile contului meu.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimțamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al BATOKO FASHION SRL de a imbunatații permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

III.2. Daca sunteți vizitator al Site-ului, BATOKO FASHION SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimțamantul dumneavoastra, daca alegeți sa-l furnizați.

Va puteți exprima consimțamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea și bifarea casuței corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteți folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimțamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al BATOKO FASHION SRL de a asigura funcționarea corecta a Site-ului, precum și pentru a imbunatații permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

IV. Durata pentru care va prelucram datele

Ca principiu, BATOKO FASHION SRL  va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

In cazul in care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale și ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina BATOKO FASHION SRL  (de ex., in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteți client și va exercitați opțiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, BATOKO FASHION SRL  va interpreta aceasta acțiune ca opțiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. In acest sens, daca alegeți sa va ștergeți contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. Totuși, dorim sa va informam ca ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. In cazul in care doriți sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriți ștergerea datelor, va puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos.. In cazul in care solicitați stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageți consimțamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, BATOKO FASHION SRL va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfașurate de BATOKO FASHION SRL  pe baza consimțamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

V. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, BATOKO FASHION SRL poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terțe persoane sau entitați care sprijina BATOKO FASHION SRL in desfașurarea activitații prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritațile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre BATOKO FASHION SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

VII. Drepturile de care beneficiați

In condițiile prevazute de legislația in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiați de urmatoarele drepturi:

Este posibil ca, in urma solicitarii de ștergere a datelor, BATOKO FASHION SRL sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și sa continue in aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;